Обладнання для термічного оброблення (термообробки) ковбасних виробів, виробів з м'яса, птиці, риби та сирів.
Основні процеси: сушіння, обсмажування, варіння, копчення, охолодження (душування, інтенсивне охолодження).
Термокамера з нержавіючої сталі з термоізольованими стінками.
За допомогою нагрівальних елементів ТЕН-ів, пари, газу у термокамері підтримується необхідна термообробки температура.
Необхідна вологість підтримується впуском пари через форсунки.
Термокамера, як правило, оснащена димогенератором, що виробляє дим із закладеної в нього тирси або тріски деревини листяних порід (вільха, бук). Керування термокамерою здійснюється через комп'ютер, у якому закладено кроки циклу термообробки.
Інтермік повідомляє, що машини, представлені на сайті, можуть відрізнятися від тих, що пропонуються, у зв’язку зі зміною конструкції або індивідуальними побажаннями замовника.