Для більш детальноЇ інформаціЇ завантажуйте «Карту продукту»
1. Функціональне призначення
Призначений для подрібнення свіжого м'яса та виконання інших технологічних операцій в залежності від застосованого обладнання.
Призначений для обробки різних видів фаршу.
2. Процес, що виконується обладнанням
Дзига подрібнює заморожені м'ясні блоки розмірами 600 х 400 х 200 мм Сировина внаслідок обертання подавального та робочого шнека, проходять через обертальну систему ножів між нерухомими решітками, і подрібнюються.
3. Принцип дії обладнання
Примусова подача сировини в робочу частину здійснюється допоміжним шнеком – це забезпечує постійне завантаження ріжучого механізму та високу питому продуктивність. Робочий шнек має витки, що зменшуються у бік вивантаження продукту. М'ясо з відповідною вагою і температурою подається в бункер завантаження і шнеками направляється до ріжучого механізму.
Найважливіша частина дзиги - ріжучий механізм.
Інтермік повідомляє, що машини, представлені на сайті, можуть відрізнятися від тих, що пропонуються, у зв’язку зі зміною конструкції або індивідуальними побажаннями замовника.